Tasaiset Ja Fleecepuuvillasaappaat 34-43
Tasaiset Ja Fleecepuuvillasaappaat 34-43
Tasaiset Ja Fleecepuuvillasaappaat 34-43
Tasaiset Ja Fleecepuuvillasaappaat 34-43

Tasaiset Ja Fleecepuuvillasaappaat 34-43

(0 Arvostelut)

  • €59.50
  • Hinta sisältää ALV

Tasaiset Ja Fleecepuuvillasaappaat 34-43

Kategoriat: Naisten Kengät, Saappaat

Väri: Musta,Punainen,Keltainen,Ruskea

Tässä kenkäparissa on muhkea vuori, tasainen lämpötila ja lämpö, vakaa ja mukava kävely, kevyt ja vapaa, hieno työstö, tyylikäs ja kaunis, kestävä ja kulutusta kestävä, ja nahka on hengittävää. Päällinen materiaali, ensimmäinen kerros lehmännahkaa, pohjamateriaali, jännepohja, kantapään korkeus 2.8 cm, putken korkeus 9.5 cm, putken ympärysmitta 26 cm

Tiedot:

  • Tyyppi: Naisten kengät
  • Korgon korkeus: Matala kantapää (1-3 cm)
  • Päämateriaali: Lehmännahka
  • Kausi: Talvi
  • Väri: Musta , ruskea, punainen, keltainen

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi. Valon ja näytön erosta johtuen kuva ei välttämättä heijasta kohteen todellista väriä. Kiitos ymmärryksestäsi.

Toimitus:

Tilauksen käsittely: käsittelyprosessi sisältää yleensä tilausvahvistuksen, tuotteiden keräilyn, laaduntarkastuksen ja pakkaamisen jne. Tilauksen käsittelyaika on arvioitu 2 arkipäivää.

Vakiotoimitusajat ovat seuraavat:

Yleensä toimitusaika riippuu sijainnistasi. Toimitusaika on arvioitu 8-14 arkipäivää lähetyspäivästä.

Seuraa pakettia:

Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostin, jossa on seurantatiedot. Sähköpostin sisältö sisältää tilaustiedot, pakettitiedot ja online-seurantatiedot. Löydät tiedot lähetyksestäsi myös kohdasta Oma tili > Omat tilaukset.

Tilauksen Palautus:

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit yksinkertaisesti palauttaa tuotteesi 30 päivän kuluessa ja vaihdamme sen mielellämme tai hyvitämme tuotteesi hinnan.

Kuinka palauttaa ja vaihtaa?

On kaksi tapaa:

1. Voit lähettää palautus- ja vaihtohakemuksen "Oma tili" - "Tilaukseni" -sivulla.

2. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, ja huoltopalvelumme opastaa sinua oikean ja kätevän palautus- ja vaihtopalvelun kautta.

Maksun palautus:

Palautettujen tilausten osalta käsittelemme hyvityksen, kun olet vastaanottanut palautetun tuotteen, ja kaikki hyvitykset käsitellään mahdollisimman pian. Hyvityksen lähettämisen jälkeen saat sen 1-2 arkipäivän kuluessa.

Peruutettujen tilausten osalta käsittelemme hyvityksen 48 tunnin kuluessa peruutusvahvistuksen vastaanottamisesta. Hyvityksen lähettämisen jälkeen saat sen 1-2 arkipäivän kuluessa.

Hyvitystapa: Kaikki hyvitykset palautetaan tilauksen alkuperäiselle maksutavalle ja rahat palautetaan alkuperäiselle maksutilille.