ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Päällystakit & Takit

Naisten takit ja takit.

Me ParasMuoti:ssä uskomme koko naisen pukemiseen. Täydennä ilmettäsi naisten takeillamme ja takkeillamme. Päällysvaatteemme pitävät sinut lämpimänä, mutta se on vasta alkua. Ulkokerros antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi. Olemme kuratoineet ainutlaatuisia naisten takkeja, joita et näe missään muualla. Löydä naisten kevyitä takkeja, lentäviä kimonoja, pehmotakkeja, juhlatakkeja ja paljon muuta.

Takkien ja takkien tyypit:

Bolero — Bolerot ovat lyhennettyjä takkeja. Pitsi, helmikoriste ja muut yksityiskohdat tekevät naisten bolerotakeistamme todella erikoisia.

Bolero

Topper — Topper-takit ovat avoimia, virtaavia päällysvaatteita. Tutustu huomiota herättäviin kuvioihimme.

Duster Coat — Tee vaikutuksen näillä upeilla lattiapituisilla takkeilla. Kokeile kuvioituja takkejamme saadaksesi näyttävän ilmeen.

Sweater Jacket – Pujottele villatakkiin, jossa saat molempien maailmojen parhaat puolet. Se tarjoaa pehmeän puseron mukavuuden etusuljetuksella.

Liivi – Liivit ovat hihattomat takit, jotka voivat lisätä asuusi lämpöä tai kiinnostavuutta. Löydä valikoima muhkeasta tekoturkiksesta kevyisiin, reippaisiin tyyleihin.

Takki – Jokainen tarvitsee hyvän turkin, johon voi luottaa kylmällä. Tarjoamme eri pituuksia erilaisiin tilaisuuksiin.

Kuinka muotoilla takkeja ja takkeja:

Iltapukeutumiseen bolerot ovat hyvä takkivaihtoehto. Ne on asennettu eivätkä heikennä ulkonäköäsi. Voit myös tehdä päällysvaatteista tähden pukemalla pölyliivan tyylikkään mustan housun ja neutraalin puseron päälle. Kimonot ja topperit sopivat ihanteellisesti romanttisiin, huolettomiin asuihin. Kuormaavan siluetin ansiosta ne toimivat hyvin kerroksittain housujen päällä. Lisää pitkä kaulakoru parantaaksesi boho-tunnelmaa. Viimeistele lookisi farkuilla ja saappailla!

Jos työskentelet viileässä toimistossa, tyylikkäät päällysvaatteet ovat avainasemassa. Kevyt takki, joka on istuva ja osuu vyötärölle, pitää ilmeesi puhtaana ja terävänä. Hupparit ovat välttämättömiä lounge-asuissa. Yhdistä huppari leggingsien ja tennarien kanssa, jos haluat modernia, liikkuvaa asua. Kylminä päivinä hatut ja hanskat ovat muita tapoja tyylitellä takkia ja pitää sinut lämpimänä.

Naisten päällysvaatteistamme löytyy useita eri kokoja. Löydät neitsyitä, pitkiä, pienikokoisia ja plus-kokoisia. Kaikki erikoiskokomme ovat yksilöllisesti mitoitettuja, mikä tarjoaa kauniin ja mukavan istuvuuden.