ajaxLoader
Naisten Talvitakki

Naisten Talvitakki

€76.50€161.00

Paksu Cocoon Talviuntuvatakki

Paksu Cocoon Talviuntuvatakki

€76.50€213.30

Naisten Vaatteet, Untuvatakki

Tietoja naisten untuvatakeista ja -takeista:

Sinun ei enää tarvitse kumartaa talven voimia vastaan ​​näiden naisten untuvatakkien ansiosta. Peitä itsesi koetellulla ja todellisella untuvaeristeen teholla antaa sinulle vallan ottaa omaksesi kylmän sään seikkailut sen sijaan, että odotat sääraporttia. Untuvatakki voi olla ero sen välillä, että murskataanko koko päivän vai onko sisällä jumissa.

Oletko huolissasi siitä, että lumessa vietetty aika saattaa häiritä uuden untuvatakin lämpöä sieppauskykyä? Kaikkea täällä koskettaa hyvyyden kestävä vettä hylkivä aine – auttaa untuvahöyheniäsi pitämään lämpönsä ja estää sitä ärsyttävää sadetta ja lunta kulkeutumasta takkisi kankaan läpi. Parhaaksi katsominen ja elementtien loitolla pitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Näitä naisten untuvatakkeja on useita tyylejä ja malleja kevyistä talvipainoihin. Etsitpä seuraavaa leirintäaluettasi ja tarvitset pakattavan suojan tai tutkit jäätä takamaata ja tarvitset raskaan parkan, untuvatakki on välttämätön ulkoiluun. Koska untuva tarjoaa eniten lämpöä, sinun on vaikea löytää sieltä lämpimämpää talvitakkia. Erillisestä eristyksestä eristyskerroksiin – talvivaatekaappistasi puuttuu monipuolinen untuvatakki. Ja koska itsesi peittoon kääriminen ei ole aivan muodikasta, untuvaeristyksen pitäisi sopia sinulle hyvin.