ajaxLoader

Naisten Kengät, Sandaalit

NAISTEN SANDAALIT

Astu uuteen kauteen naisten sandaalimallistollamme. Kukin pari keskittyy tekstuureihin, hienostuneisiin printeihin ja jännittäviin siluetteihin, joten ne on suunniteltu täydentämään kiillotettua rentoa tyyliäsi. Hemmottele jalkojasi naisten litteillä sandaaleillamme. tyylikäs vaihtoehto arkipäivän korkkareihin. Olemme tehneet nauhahihnoille erittäin kimaltelevan ulkonäön, ja ristikkäisillä rannekkeilla futuristisen reunan kullan tai hopean sävyisillä metalliväreillä. Vaatimattomien korkokenkien ja matalan profiilin ansiosta heillä on monipuolisuutta pukea rennon ilme tai korostaa jo ennestään eleganttia. Yhdistä nilkkoja levittävien valkoisten housujen ja lyhennetyn bleiserin kanssa toimistoon tai pukeudu levenevän maksimekon ja helmikorujen kanssa vapaa-ajan kesäpäiviin.

Naisten keskikorkoiset sandaalimme löytävät täydellisen tasapainon mukavuuden ja tyylikkään välillä. Viimeistele lämpimän sään asu sandaaleilla, jotka tuovat tunnelmaa kaikkeen kesään. Meillä on herkät remmihihnat, jotka on elävöitetty kuorilla ja vesijalkakivillä, sekä trooppisiin sävyihin viimeisteltyjä espadrille-kiila sandaaleja. Tuo ne seuraavalle lomallesi yhdistääksesi kaikki lomakohteen ulkoasut. Yhdistä jersey-mekot ja ylisuuret aurinkolasit nähdäksesi nähtävyydet tai pukeudu pellavaiseen mekkoon, kun lähdet päivälliselle.

Koska sandaalit ovat kesän perusidea, meillä on paljon tyylejä, jotka vievät sinut läpi sesonkiajan kaupungissa. Urbaani-tyylikkäissä sandaaleissamme on ilmettä luovat olkaimet: leveät kaksoisnauhat, joita koristavat heimohelmi ja eläinkuvia esimerkiksi. Korotetut yksiväriset paletit ovat aina läsnä, ja ne on muotoiltu viehättäviksi kuvioiksi, kuten gingham- ja seeprakuvio, jotka lisäävät arki-iltaasuihin tyylikkyyttä. Mustavalkoiset naisten sandaalit virkistävät työvaatekokonaisuuden välittömästi. Pidä ne nykyaikaisina paksuilla lohkokoroilla ja rohkeilla soljeilla ja yhdistä ne hyvin istuvan housupuvun ja kevyen puseron kanssa.