ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Hameet

Naisten hameet

Naisten hameita on saatavilla useissa eri väreissä, pituuksissa, leikkauksissa ja tyyleissä monille eri vartalotyypeille. Hameen materiaalista ja tyylistä riippuen sitä voidaan käyttää moneen eri tilanteeseen. Hameiden hoitamisen ymmärtäminen pitää ne hyvässä kunnossa pitkään.

Millaisia ​​hametyylejä on saatavilla?

Saatavilla on erityyppisiä hameita, mukaan lukien A-linjainen, maxihame, tutus, boheemihame ja minihame. Eripituiset ja -leikkaushameet sopivat erilaisiin tilaisuuksiin, mukaan lukien rentoihin retkiin, muodollisiin asioihin ja näiden kahden yhdistelmään. Hameen materiaali määrää suurelta osin sen, kuinka rento tai muodollinen se on.

Mitä tapoja muotoilla maxihame?

Naisten maksihame sopii käytettäväksi kaikenlaisissa tapahtumissa, niin arki- kuin juhlallisissakin tilaisuuksissa. Jotta se olisi rento ja hauska, kokeile pukeutua hameen navan kohdalle ja yhdistää siihen löysästi istuvan crop-topin. Pitkiä, helmillä koristeltuja kaulakoruja voidaan kerrostaa boheemin vaikutelman saavuttamiseksi ja yhdistää joko riippu- tai nappikorvakoruihin. Kengät voivat olla sandaaleja tai vintage-saappaat. Saatat jopa tuntea olosi mukavaksi sekoittamalla kuvioita toppiisi ja hameeseen. Pidä ne vain samoissa väreissä säilyttääksesi asusi yhtenäisenä.

Muodollista tapahtumaa varten kokeile pukea silkki- tai satiinipusero maxihameeseesi ja vedä helmaa hieman ulospäin, jotta se antaa illuusion mekkomaisesta vaatteesta. Yhdistä asusi korkokenkien ja sukkahousujen kanssa ja harkitse yksinkertaista riipuskaulakorua, jossa on tyylikkäät korvakorut.

Miten hoidat hameita?

Naisten hameen hoito riippuu materiaalista, josta vaate on valmistettu. Silkki-, satiini-, tylli- ja paljeteilla varustetut kankaat tulee puhdistaa vain kemiallisesti tekstiilien laadun säilyttämiseksi. Puuvilla-, polyesteri-, synteettiset sekoitukset, elastiset ja pellavakankaat voidaan pestä hellävaraisesti koneessa tai pestä käsin viileällä vedellä ja miedolla saippualla. Ripusta hameet kuivumaan.

Mitkä tilaisuudet sopivat tutukselle?

Naisten tutus voidaan käyttää tansseissa, osana pukua tai henkipäivinä. Ne ovat loistava lisä jo valmiiseen asuun. Pidä tutua lisävarusteena. Niitä on saatavana useissa eri sävyissä, jotka sopivat erilaisiin piristyksiin tai urheilutapahtumiin ja tarjoavat oikean vihjeen hauskuuteen leggingsien tai housujen päällä.

Milloin on sopivaa käyttää hametta housujen päällä?

Syksyllä kokeile pukeutua istuva ja levenevä hame leggingsien päälle yhdistettynä saappaisiin saadaksesi kerroksisen vaikutelman. Voit myös käyttää lyhyttä hametta ohuiden housujen, kuten vakosamettien tai värillisten farkkujen, päälle. Kokeile kokeilla vyötärövöitä saadaksesi hameesi pois.