ajaxLoader

Naisten Kengät

NAISTEN KENGÄT

Naisten kengät täydentävät vaivattomasti vaatteitamme hienostuneilla esteettisillä ja eleganteilla koristeilla. Kokoelma on laaja ja kudottu ajankohtaisista kappaleista – huomioi kontrastiset korkokengät, eläinkuvioita ja luja ja ylellisiä laitteita, jotka yhdistävät ne kaikki.

Olipa kyseessä korkokengät, loaferit, saappaat tai sandaalit, mikään väri ei ole yhtä monipuolinen kuin klassinen musta. Täydelliset päiväpumppumme keskittyvät dekadenttisiin yksityiskohtiin ja antavat niille hienostuneen reunan. Think, vuodenajan sametti- ja mokkapäälliset sekä vahvat lohkokorkokengät, jotka luovat erottuvan profiilin. Myös mustat korkkarit on päivitetty, ja niissä on silmiinpistäviä leikattuja sivuja ja optisia valkoisia koristeita, jotka antavat yksiväriselle työpuvullesi yhtenäisen viimeistelyn. Kun työpäiväkengät peittyvät, kiinnitä huomiosi ihastuttavaan viikonloppumuokkaukseen. Rakenne on kuningas, jossa on ribbineulotut sukkasaappaat, joissa on tyylikäs profiili, ja polvikorkeat nahkasaappaat, joita on tiukennettu pilkallisilla krokkiyksityiskohdilla ja hevosurheilun inspiroimilla soljeilla. Ne sopivat mainiosti yhdistettäviksi suosikkimustesi skinny-farkkujesi, kaapelineulotun mustan villapaidan ja päällystetyn mototakin kanssa.

Loafereissamme on sama hienostunut tunnelma kuin korkkareissamme, mikä tekee niistä mukavan vaihtoehdon toimistolle. Elegantteja siluetteja ovat lovitetut selkänojat ja pienet kullanväriset korkokengät sekä tyylikkäät terävät varpaat. Värit ja tyylikkäät kuviot hallitsevat ylivoimaisesti – elävöittele syksyn kokonaisuutta hunajasitriinin ja okran sävyillä tai yhdistä tekstuurit ja painatukset leopardivasikan päällisillä. Tämän tyyppiset asusteet ovat ihanteellisia kontrastina yksivärisiä kappaleita, kuten mustia lyhennettyjä housuja ja yhteensovitettua t-paitaa, vastaan. Päästäksesi kiillotettuun arkipäivään, käänny dramaattisempiin litteisiin kenkiimme, kuten muuliin. Niissä on avoin selkä, mikä tekee niistä tuskin tuntua, ja niitä on saatavana sekä klassisissa väreissä että pehmeissä pastellisävyissä. Luo vaivaton kokonaisuus pukemalla ne päälle valkoisilla nilkka-farkuilla ja istuvalla nokkahousulla.

Litteistä korkokenkiin, kaikki naisten jalkineet on suunniteltu kiireistä naista ajatellen. Block-korkokengät tasapainottavat kehon painoa ja saavat sinut unohtamaan, että käytät niitä, kun taas memory foam -pohjamme seuraavat jalkasi luonnollista kaarevuutta. Tennareita ei tarvitse pudottaa työlaukkuun aamumatkaa varten, sillä kenkämme tuntuvat mukavilta koko päivän.