ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Neuletakit

Puseroiden ja neuletakkien tyypit:

• Tunikapusero — Haluatko enemmän peittoa? Tunikapuseromme ovat pitkiä, ja niissä on mukava, rento istuvuus.

• Neuletakki — Neuletakit ovat erinomaisia ​​pehmeyden kerrostamiseen, mukaan lukien kashmir. Löydä valikoima rajatuista pitkiin neuletakkeihin.

• Neule T-paita — T-paitamme antavat sinun nauttia neuleen pehmeästä ilmeestä T-paidan tuulahduksella.

• Neulepusero – Tutustu valikoimaamme neuletoppejamme, mukaan lukien kashmirvillapaidat. Helppo käyttää, vedä yksi päälle löhöilyä tai kerrospukua varten.

• Kuviollinen villapaita — Vaihda se painettuihin neulepuseroihin. Löydä raitoja, kukkia, kontrastinauhaa ja eläinkuvia.

Neulepuseroiden ja neuletakkien muotoilu:

Asusteet lisäävät neuleasuisi monipuolisuutta. Huivi on ihana tapa tuoda väriä. Yhdistä korkea-aukkoisiin neulepuseroihin tai villapaitaisiin rohkeita korvakoruja kehystämään kasvosi. Pitkät kaulakorut täydentävät pitkiä neuletakiasi.

Pehmeiden farkkujen ja paksun neulepuseron kanssa yhdistävä pari on täydellinen asu, jota voit käyttää koko kauden. Toimistossa istuva neulepusero näyttää tyylikkäältä kynähameen kanssa. Pitkät linjat, tunikapuserot sopivat kauniisti leggingsien ja ohuiden farkkujen päälle.

Älä laske neuletakkeja kevääseen ja kesään. Kokeile kevyitä neuletakkeja tai herkkää pitsistä neuletakkia kerrostaaksesi housujen ja shortsien päälle. Suojaat ihosi auringolta ilman ylikuumenemista.

Tunne olosi kotoisaksi pehmeillä puseroillamme ja neuletakillamme. Tarjoamme myös plus-kokoja ja petite-kokoja, jotta voit löytää täydellisen istuvuuden.