ajaxLoader

Naisten Asusteet, Sukat

Jokaisen upean kengän sisällä on hauska ja toimiva sukka. Nämä asustemaailman laulamattomat sankarit pitävät jalkasi mukavina ja kengänpohjasi puhtaina – mutta se ei tarkoita, että niiden pitäisi olla tylsiä. Valikoimamme saa sinut innokkaasti esittelemään niitä hameilla, shortseilla tai ammattitaidolla resoroiduilla housuilla.

Klassinen crew-sukka on lenkkariystävällinen suosikki, ja päivitämme tätä unisex-tyyliä trendikkäillä solmioväreillä, urheilullisilla raidoilla ja superpehmeällä kanervalla. Ne sopivat täydellisesti korkeatasoisten tennarien ja vapaa-ajan saappaiden kanssa koko päivän mukavuuden takaamiseksi.

Kuvioidut nilkkakorumme ja kengät ovat pieniä sukkia, jotka tarjoavat suuren tyylin. Nilkkakorujen hihansuut kurkistavat tennarien yläosien yli antaakseen vivahteen väriä ja persoonallisuutta, kun taas no-show-jalkineet auttavat tuomaan askeleesi jousen – ja vain sinä tiedät miksi.

Pelkäävät kengät? Ei tarvitse huolehtia! Mikrokuituliinat ovat pitkäkestoisen mukavuuden salaisuus asunnoissa ja loafereissa, ja innovatiivisten osittain peittävien sukkiemme ansiosta on helpompaa kuin koskaan sujahtaa johonkin selkänojattomaan.

Jos rakastat käpertyä mukavaan puseroon, kuvittele miltä jalkasi tuntuvat muhkeissa saappaassukissa. Sen lisäksi, että voit hemmotella kimppujasi ylimääräisellä lämmöllä ja mukavuudella, voit myös saada suosikkisaappaihisi paremman istuvuuden.