ajaxLoader

Naisten Asusteet

Hatut ja hiustarvikkeet

Mikä on täydellinen viimeistely upeaan asuun? Söpö hattu tietysti! Meillä on ämpärihatut jokaiseen tunnelmaan. Tai erotu joukosta Foxy Fedorassa. Kun tunnet olosi mukavaksi, kurkota klassiseen neulepipoon.

Hanki unelmiesi vintage-tunnelma painetulla huivilla. Pidätkö siitä poninhännän ympärille sidottuna, käärittynä käytettäväksi päänauhana tai löysänä saadaksesi lisää peittävyyttä, tulet rakastamaan tämän hiusasteen tarjoamia mahdollisuuksia.

Kellot ja korut

Mikään look ei ole täydellinen ilman jotain kiiltävää. Koruvalikoimamme kattaa kaikki pohjat hienoista kristallivanteista rohkeisiin, värikkäisiin ketjuihin. Kokeile nappikorvakoruja saadaksesi ainutlaatuisen tyylisi.

Aina on aikaa lisätä uusi lisävaruste, ja miesten ja naisten kellomme tekevät kaikista ulkoasuista pomppista. Valitse klassinen nahka- tai linkityyli tai jotain urheilullista – tarjoamme uusimmat värit.

Aurinkolasit

Tyylisi tulevaisuus näyttää valoisalta! Yhdistämme retromuotoja moderneihin väreihin luodaksemme aurinkolaseja, joita et malta odottaa. Hanki glam ylisuurilla kehyksillä pyöreillä tai kissansilmämuodoilla. Luxe kohtaa rento ja päivitetyt lentäjät.

Sukat

Klassiset crew-sukat ja värikkäät nilkkakorut sopivat täydellisesti tennareihin, kun taas no-show-jalkineet tehtiin pukeutumaan vapaa-ajan kenkiin.

Lämmin ulkonäkö kylmimpiin päiviin! Yhdistä pehmeisiin huiveihin ja sormiystävällisiin käsineisiin. Tekniset hansikkamme ja flip-top-tyylimme pitävät sinut lämpimänä vierittäessäsi, lähettäessäsi tekstiviestejä ja napsauttaessasi valokuvia.